Pizza al taglio, Italiaans voor “gesneden pizza” of “pizza slice” en het rechthoekig broertje van de klassieke ronde pizza. Dit is dé traditionele Street food in Italië. Die vind je op elke hoek van de straat en de mensen eten la pizza al taglio de hele dag door. Als lunch, tussendoortje of ’s avonds.
De pizza al taglio wordt geserveerd in voorgesneden stukjes zodat je hem makkelijk met de handen, on the go kan eten.
Wil je liever je pizza thuis eten? Gezellige foodsharing of als apero? Haal dan pizza stukjes koud af zodat je ze zelf thuis kan opwarmen wanneer het je uitkomt. 10 minuten in een voorverwarmde oven voor een heerlijk krokante smaak!
Na het gastronimisch verhaal van La Divina Commedia starten Emilie en Gioele aan een gloednieuw avontuur. Boccone, een hedendaags concept maar nog steeds met dezelfde liefde voor de pure Italiaanse keuken. Italian love on the go.
Sara, la mamma Italiana maakt elke dag eigen sauzen met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. De basis van al onze sauzen is biologische olijfolie uit onze streek in Sicilië (hier mag je misschien dat tekstje gebruiken dat al op onze website stond over de bio olijfolie).
Franco, il papà italiano staat in voor onze pasta productie.