Boccone | Pizza
15086
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15086,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

PIZZA AL TAGLIO

Maak je keuze uit de verschillende soorten pizza of focaccia. Af en toe zullen deze variëren.

Neem twee à drie stukken focaccia voor een complete maaltijd of combineer het met een lekkere pasta of insalata.

De pizza kan je per half stuk of heel stuk nemen.

Focaccia Salmone

Gerookte zalm – mascarpone – ruccola

€4.5

Focaccia Tonno

Tonijn – Tomaat – Ajuin – Olijven

€4

Focaccia Tartufo

Truffelsaus – Champignons – Trovola

€4.5

Focaccia Ricotta

Ricotta – Zongedroogde tomaten – Noten – Spinazie

€3.5

Focaccia Salame Piccante

Pikante salami – Mozzarella – Zoetzure ajuin

€4

Focaccia Pancetta

Pancetta – Mozzarella – Rucola – Grande Padano

€4

Focaccia Margherita

Focaccia Prosciutto Funghi

Ham – Champignons – Tomaat – Mozzarella

€3.5

Focaccia Pollo BBQ

Kip – Tomaat – Paprika – BBQ Saus

€3.5

Focaccia Burrata

Tomaat – Burrata – Basilicum

€3

Focaccia Vegana

Tomaat – Aubergine – Courgette – Paprika

€3

Focaccia 4 Fromaggio

Gorgonzola – Mozzarella – Grande Padano – Provola

€3

Focaccia Zucchine

Courgette – Geitenkaas – Honing

€3

Onze andere gerechten

Het team van Boccone

Na het gastronimisch verhaal van La Divina Commedia starten Emilie en Gioele aan een gloednieuw avontuur. Boccone, een hedendaags concept maar nog steeds met dezelfde liefde voor de pure Italiaanse keuken. Italian love on the go.

Sara, la mamma Italiana maakt elke dag eigen sauzen met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. De basis van al onze sauzen is biologische olijfolie uit onze streek in Sicilië (hier mag je misschien dat tekstje gebruiken dat al op onze website stond over de bio olijfolie).

Franco, il papà italiano staat in voor onze pasta productie.

Boccone on Instagram!

Subscribe to the newsletter

Boccone is launched on the 11th of February. We are open!
If you can’t wait for more updates (we fully understand that), leave your name and e-mail over here and we keep you posted!

Our opening hours

From Monday to Saturday
11.30h-20h